Fogarasi Síiskola hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jelenlegi hely

SCHLADMING- FREESTYLE TÁBOR már csak 3 szoba van!

A schladmingi síparadicsom Ausztria egyik gyöngyszeme, csupán 5 órányi autózásra Budapesttől. A „négy hegy” (Hauser Kaibling - Planai - Hochwurzen - Reiteralm) síhinta közvetlen felvonó és sípálya összeköttetésben áll egymással, így Ausztria egyik legnagyobb síparadicsoma. A síhinta egyik síközpontjaként ismert, Planai-Hochwurzen közepes lejtésű széles sípályáinak és modern felvonóinak köszönhetően igazi családi síterep. A tartományban itt találjuk a leghosszabb, mintegy 3 km hosszú kivilágított sípályát, valamint a szintén „tartományelső” 7 km hosszú szánkópályát, amelyhez szánkót a hatszemélyes ülőlift völgy állomása mellett lehet kölcsönözni. A remek minõségű pályák a műhó folyamatos
gyártásának köszönhetõen az időjárástól függetlenül április végéig várják a síelőket.

Hagyományos családi sítáborunkat kiegészítjük Freestyle oktatással. Várjuk azokat a jól síző gyerekeket, akik szeretnének megismerkedni a fun parkban lévő ugratókkal, boxokkal, fécsövekkel, hullámokkal. Ajánlott életkor 8 éves kortól. Freestyle oktatáson mindeki csak saját felelőségére vehet részt! A fanparkhoz nem szükséges speciális sífelszerelés, de a bukósisak és a gericvédő kötelező!

Ajánlott útvonal: Budapest – Sopron – Winer Neustadt–Bruck a.d. Mur – St. Michael –Liezen – Schladming (530 km)

Időpont : 2018. III. 10– 15. (6 nap/5 éj)

Liftek: 8 kabinos, 23 ülőlift, 62 húzólift.
Sípályák: 22 fekete, 103 piros és 50 kék

4 napos síbérlet (helyszínen fizentenő):
Felnőtt: 198.5 euro/fő
Gyerek: 99 euro/fő (2002-2011)
Mini: 20 euro/fő (2012 és kisebb)
Keycard: plusz 3 euro/fő.

Részvételi díj:
Felnőtt:  420 euro/fő
Gyerek:  400 euro/fő (14 éves korig)
Gyerek:  340 euro/fő (7.99 éves korig)
(Gyerekkedvezmény csak 2 szülővel egy szobában érvényes!)
 

Gyerek részvételi díj a 4 napos síoktatás költségét magában foglalja!
Felnőtt részvételi díj a síoktatás költségét nem tartalmazza! Felnőtt síoktatás előre itthon foglalható ennek díja 4 napra 120 euro/fő (minimum 6 fő esetén).

Jelentkezés: havasok.se@t-online.hu


Hotel Sonnschupfer
A 2011-ben teljesen felújított szálloda csendes környezetben kb. 4 km-re fekszik Schladming központjától, a planaihochwurzeni és a reiteralmi síterepek között csaknem félúton. A ház szépen berendezett, 2, 3 és 4 ágyas, Zuh./WC-s, TV-s szobákkal várja a vendégeket. A fogadóban található étterem, söröző, társalgó, ingyenes internet csatlakozási lehetőséggel, pinpong szoba, gyerek játszó sarok, valamint szauna. Ellátás a félpanziós büféreggeli és három fogásos menü választásos vacsora. Részvételi díj magában foglalja a fenti szolgáltatások mellett 4 napos síoktatás költségét is.


 

 

Dátum: 
kedd, 2018, március 13

Támogatóink