Jelenlegi hely

FARSANGI TÁBOR KATSCHBERG-AINECK

A Karintia és Salzburg tartomány határán fekvő síterület  70 km-es pályarendszert, 16 felvonót foglal magába.  Az utóbbi években új négy-, hat- és nyolcszemélyes ülőfelvonókat helyeztek üzembe. A havat nem csak a magasság, hanem a hóágyúk is garantálják, hiszen a szépen rendben tartott pályák 100%-a hóágyúzhatóak. Minden hétfőn és csütörtökön éjszakai sízésre is lehetőség nyílik.
 
 

Ajánlott útvonal: Budapest – Winer Neustadt – Bruck a.d.Mur – Judenburg – Murau –Tamsweg – St. Michael im Lungau (520 km)

Időpont: 2018. II. 3 – 8. (6 nap/5 éj)

Liftek: 2 kabinos, 6 ülőlift, 8 húzólift.

Pályák: 10 fekete, 50 piros és 10 kék

Részvételi díj:
Felnőtt:  405 euro/fő
Gyerek:  355 euro/fő (12 éves korig)
Gyerek:  265 euro/fő (5 éves korig)
(Gyerekkedvezmény csak 2 szülővel egy szobában érvényes!)
 

Gyerek részvételi díj a 4 napos síoktatás költségét magában foglalja!
Felnőtt részvételi díj a síoktatás költségét nem tartalmazza! Felnőtt síoktatás előre itthon foglalható ennek díja 4 napra 110 euro/fő (minimum 6 fő esetén).

Síbérlet 4 napos (helyszínen fizetendő):
Felnőtt: 179 euro/fő
Gyerek: 90 euro/fő (2003-2011)
Mini: 20 euro/fő (2012 és kisebb)
Az automatikus érzékelővel ellátott síbérlet-kártya betétdíja plusz 5 euro/fő.

Landhotel Stofflerwirt

A három csillagos hotel a Katschberg-i sípályáktól mindössze 2 km-re, St Michael im Lungauban található. A síbusz félóránként közlekedik a pályák és a szálloda között. Minden szobában található zuh./WC, TV, valamint széf. A szálláson külön játszósarok is a gyermekek rendelkezésére áll. Ellátás büfé-reggeli és 3 fogásos menüválasztásos vacsora salátabüfével. A sízés utáni lazításhoz a szálloda wellness részlegének használata díjtalan. A közeli Tamswegben élményfürdő is található. Az ár tartalmazza a félpanziós ellátást (reggeli+vacsora) a wellnes részleg ingyenes használatát.

Dátum: 
hétfő, 2018, február 5

Támogatóink