Fogarasi Síiskola hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jelenlegi hely

2017-2018 szezon sítáborai

Időpont

Hely Szállás Oktatók
Verdák tábor III. 5-10 Murau Kreischberg Hotel Alpin Zoli, Dani, Palkó
Freestyle tábor III. 10-15 Schladming Hotel Sonnschupfer Nóra, Eszter,

 

A sítáboraink célja, hogy a műanyag-pályán megszerzett sítudást mindenki igazi havas pályákon is kipróbálhassa, továbbfejleszthesse.

A síiskolánk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik mind havas, mind műanyag-pályás oktatás területén. Oktatóink szakképzettsége, gyermekcentrikussága, a táboraink családias légköre garantálja a sportos kikapcsolódást és az élményekkel teli pihenést külföldi sítáborainkban is.

Sítáborainkon síiskolánk tagjai, illetve az ő családtagjaik vehetnek részt. Síiskolánk tagja mindeki, aki a műanyag-pályás csoportos- vagy magánórára járt vagy jelenleg is jár.

A gyermekek részvételi díja a síoktatást is MAGÁBAN FOGLALJA. Az oktatás napi 2 x 2 óra, általában 10:00-12:00, illetve 13:00-15:00 óra között zajlik. (Az időjárási vagy egyéb körülmények függvényében ettől eltérhetünk.) Síelés után pedig animációs programokkal várjuk őket.

Felnőttek részvételi díja a síoktatást NEM TARTALMAZZA. Minimum 6 fő jelentkezése esetén azonban lehetőség van felnőttoktatásra is. Ezirányú igényt a síiskolánkban az előleg befizetésekor előre jelezni kell.

A táborokban síoktatóink csak a velünk utazó síiskolai tagokat oktathatják. Magánórát nem vállalnak.

Síiskolánkban lehetőség van felszerelés bérlésre a havas táborokhoz is.

Jelentkezéshavasok.se@t-online címen, vagy személyesen a síiskolában előleg befizetésével lehet.

Minden tagot sok szeretettel várunk a sítáborainkra.
 


 

Dátum: 
csütörtök, 2018, április 5

Támogatóink