Fogarasi Síiskola hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jelenlegi hely

Oktatás havon

Üdvözöljük a régi és az új síiskolai tagokat a most kezdődő síszezonban. Reméljük kellemesen telt a nyár, de már türelmetlenül várjátok az első közös havas tábort. Idén is várunk sítáborainkba, ahol a műanyagpályákról már megismert oktatókkal síelhetsz.

Sítáboraink célja, hogy a műanyagpályán már elsajátított alapsítudást továbbképezzük a havas pályákon, ahol hosszabb lesiklásra és intenzívebb gyakrolásra van módunk. Tehát sítúráinkra csak az jelentkezzen, aki már készen áll a havas lejtők meghódítására.

Sítúráinkat jól képzett, síoktatói vizsgával rendelkező, gyakorlott oktatók vezetik. A tudás alapú csoportokban remek lehetőség nyílik a fejlődésre. Kitűnő hangulattal, kellemes esti beszélgetésekkel, és az elmaradhatatlan, gyermekből nagy izgalmat kiváltó, síversennyel várjuk sítáborainkon.

Figyelem!

  • A legtöbb szállodában a gyermek kedvezmény, csak 2 szülővel egy szobában érvényes!
  • Az ár csomagár amely tartalmazza a síoktatást. Az árból az oktatást, nem áll módunkban levonni akkor sem ha ezt, a szolgáltatást nem veszik igénybe.

Jó tanácsok indulás előtt:

  • Ha korábban már megtanultál síelni, de az utóbbi években nem vetted elő felszerelésed érdemes 1-2 magánórával felfrissíteni tudásod.
  • A síelés igen nagy fizikai terhelést jelent a szervezet számára, indulás előtt 1-2 héttel érdemes valamilyen erőnléti edzésen résztvenni, hogy a kint eltöltött néhány nap ne az izomláz jegyében teljen. 
  • Mindig megfelelően karbantarott és biztosnágos felszereléseket használj. Síiskolánkban lehetőség van jó állapotú sífelszerelés kölcsönzésére.

Részletek a síutakról a programok menüben
információ: havasok.se@t-online.hu
 

Támogatóink